SKŁADNIKI:
Mąka z pszenicy durum (semolina),
Woda
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Przed spożyciem ugotować
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1507 kJ / 360 kcal;
Tłuszcz 1,5 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g,
Węglowodany 73,6 g,
w tym cukry 3,5 g,
Białko 11,5 g,
Błonnik 3,0 g,
Sól 0,0 g.
INFORMACJA ALERGENNA
Zboża zawierające gluten (np. pszenica, żyto, jęczmień, owies, pszenica oplewiona/orkisz, kamut i ich szczepy hybrydowe) oraz produkty pochodne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 5-25 °C.
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770