Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
11093
Kod kreskowy
5900252000023

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.25kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Nitka 2 jajeczna - Makaron walcowany to makaron, który wytwarzany jest tradycyjną metodą, według sposobów zaczerpniętych z kuchni naszych babć. Jego składniki - to mąka z wysokoglutenowej pszenicy oraz jaja. Jako pierwsi w Polsce do produkcji tych makaronów używamy metody walcowanej.


SKŁADNIKI:


Mąka makaronowa z pszenicy zwyczajnej,


pasteryzowana masa jajowa 9,1% (odpowiada proporcji 2 jaj na 1 kg mąki),


woda,


kurkuma – przyprawa


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:


wartość energetyczna - 1536 kJ/ 362 kcal


tłuszcz – 2,1 g


w tym tłuszcze nasycone – 0,7 g       


węglowodany – 72,8 g


w tym cukry – 2,3 g


białko – 11,8 g


błonnik – 2,5 g


sól – 0,08 g



Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B