Nitka 2 jajeczna - Makaron walcowany to makaron, który wytwarzany jest tradycyjną metodą, według sposobów zaczerpniętych z kuchni naszych babć. Jego składniki - to mąka z wysokoglutenowej pszenicy oraz jaja. Jako pierwsi w Polsce do produkcji tych makaronów używamy metody walcowanej. SKŁADNIKI: Mąka makaronowa z pszenicy zwyczajnej, pasteryzowana masa jajowa 9,1% (odpowiada proporcji 2 jaj na woda, kurkuma – przyprawa WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g: wartość energetyczna - 1536 kJ/ 362 kcal tłuszcz – 2,1 g w tym tłuszcze nasycone – 0,7 g węglowodany – 72,8 g w tym cukry – 2,3 g białko – 11,8 g błonnik – 2,5 g sól – 0,08 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770