Wegańskie klopsiki, można dodać do różnych dań - od bogatych włoskich makaronów po aromatyczne dania kuchni azjatyckiej. Wegańskie klopsiki są łatwe w przygotowaniu, dzięki temu zaoferujesz ciepły i pyszny posiłek dla swoich gości. Wykonane ze składników roślinnych są bogate w białko i wstępnie ugotowane - można je przygotować z wyprzedzeniem lub w ostatniej chwili, bez utraty soczystego i pysznego smaku.
PRODUKT WEGAŃSKI
WYSOKA ZAWARTOŚĆ BIAŁKA
ŹRÓDŁO BŁONNIKA
SKŁADNIKI:
Białko sojowe ponownie uwodnione 47% (woda, koncentrat białka sojowego 17%),
woda,
białko pszenne ponownie uwodnione 14% (woda, białko pszenne 5,8%),
oleje roślinne (rzepakowy, słonecznikowy) w zmiennych proporcjach,
skrobia kukurydziana,
stabilizatory (metyloceluloza, karagen, guma guar),
aromaty (z pszenicą),
cebula w proszku,
sól,
ekstrakt drożdży,
ekstrakt słodu jęczmiennego,
czosnek w proszku,
przyprawy (papryka, pieprz biały),
rozmaryn,
burak w proszku
Może zawierać: jaja, nasiona sezamu, seler i gorczycę.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 646 kJ/ 154 kcal,
tłuszcz – 17,7 g,
w tym kwasy nasycone – 7,5 g,
węglowodany – 0,5 g,
w tym cukry – 7,0 g,
błonnik – 1,0 g,
białko – 4,5 g,
sól – 1,4 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770