JOGURT NATURALNY 10% BEZ LAKTOZY. Produkt otrzymywany w wyniku produkcji śmietanki z użyciem żywych kultur bakterii jogurtowych. Przez dodatek odpowiedniego enzymu całkowite pozbycie się dwucukru: laktozy.
Zalety:
uniwersalność
do bezpośredniego użycia. Oprócz osób uczulonych na białko mleka. Nadaje się dla osób nietolerujących laktozę.
SKŁADNIKI:
Śmietanka (z mleka) pasteryzowana,
Żywe kultury bakterii jogurtowych,
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 486 kJ / 117 kcal
tłuszcz – 10,0 g,
w tym kwasy nasycone – 6,0 g,
węglowodany – 4,0 g,
w tym cukry – 4,0 g,
błonnik – 0,0 g
białko – 2,8 g,
sól – 0,10 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770