GĘSTY TYP GRECKI 10% . produkt otrzymany w wyniku fermentacji mleka z użyciem żywych kultur bakterii jogurtowych z dodatkiem tłuszczu roślinnego.
Zalety:
Do bezpośredniego użycia.
Doskonała jako baza do wszelkiego rodzajów sosów mlecznych.
SKŁADNIKI:
Mleko odtłuszczone pasteryzowane,
Tłuszcz roślinny: palmowy,
Skrobia modyfikowana,
Odtłuszczone mleko w proszku,
Substancje zagęszczające( guma guar, guma gellan),
Konserwant: sorbinian potasu,
Kultury bakterii jogurtowe,
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 530 kJ / 128 kcal
tłuszcz – 10,0 g,
w tym kwasy nasycone – 4,5 g,
węglowodany – 6,2 g,
w tym cukry – 4,7 g,
błonnik – 0,0 g
białko – 3,2 g,
sól – 0,10 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770