Wegański sos majonezowy VEGA MAJO, składa się dużej mierze z oleju rzepakowego z naturalnym dodatkiem białka z grochu. Jest gęsty, kremowy o idealnej majonezowej konsystencji i wyraźnym smaku. Świetnie sprawdzi się do różnego rodzaju kanapek, sałatek, surówek a nawet do frytek.
olej rzepakowy,
woda,
cukier,
musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól),
ocet spirytusowy,
białka grochu,
sól,
skrobia modyfikowana,
substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 2329 kJ/ 566 kcal,
tłuszcz - 60,0 g,
w tym kwasy nasycone - 4,3 g,
węglowodany - 4,6 g,
w tym cukry - 3,7 g,
błonnik - 0,0 g,
białko - 1,4 g,
sól - 1,6 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770