FANEX NACHOS TORTILLA CHIPS SOLONE
Klasyczna chrupiąca przekąska
Hola amigo! Organizujesz szaloną imprezę lub wieczór filmowy dla przyjaciół? A może masz ochotę na coś pysznego? Nachos solone to absolutna klasyka – meksykańskie przekąski wypieka się z mąki kukurydzianej, dzięki czemu zachowują swoją wyjątkową chrupkość i teksturę. Doskonale sprawdzą się zarówno jako propozycja na spotkanie ze znajomymi, jak i drobna przekąska w ciągu dnia.
Chrupiące nachos – wybierz najlepsze
Podstawowa zasada brzmi – nachos muszą być chrupiące! Choć możesz przyrządzić je samodzielnie, prostszym rozwiązaniem będą nasze nachos solone. Są wyjątkowo kruche, a jednocześnie delikatne w smaku, dzięki czemu doskonale smakują zarówno solo, jak i w towarzystwie ulubionych sosów. W składzie znajdziesz wyłącznie mąkę kukurydzianą, olej słonecznikowy i sól – bez żadnych sztucznych polepszaczy i barwników. Jeśli masz ochotę na coś chrupiącego i szukasz alternatywy dla chipsów, solone nachos to doskonały wybór – nie tylko dla miłośników kuchni meksykańskiej.
Nachos solone – z czym je podawać?
Odpowiedź jest prosta – z czym tylko zechcesz! Tradycyjnie nachos solone serwuje się z sosem guacamole lub salsą pomidorową bądź zapieka z serem i polewa ulubionym sosem. Świetnie pasują także do chilli con carne. Puść wodze wyobraźni: chrupiące nachos umieść w bułce domowego burgera, dołóż do sałatki lub... przygotuj na słodko. Słone nachos z czekoladą deserową i owocami? A może przekąska z solonym karmelem? Czemu nie! Delikatny solony smak doskonale sprawdzi się we wszelkich kulinarnych eksperymentach. Smacznego!
SKŁADNIKI:
mąka kukurydziana 76%,
olej słonecznikowy,
sól 1%
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 2082 kJ/ 497 kcal,
tłuszcz – 23 g,
w tym kwasy nasycone – 2,5 g,
węglowodany – 65 g,
w tym cukry – 0,8 g,
białko – 6,0 g,
sól – 1,1 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770