Kiełbasa jałowcowa
SKŁADNIKI:
Mięso wieprzowe, sól, przyprawy (w tym jałowiec
0,14%), wzmacniacz smaku: E621, cukier, przeciwutleniacz: E300,
hydrolizat białka sojowego, ekstrakt przypraw, substancja
konserwująca: E250.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1305 kJ/ 315 kcal,
Tłuszcz - 26 g,
w tym kwasy nasycone - 9,9 g,
Węglowodany - 1,2 g,
w tym cukry - 0,6 g,
Błonnik - 0 g,
Białko - 19 g,
Sól - 2,6 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Hydrolizat białka sojowego. Może zawierać seler, gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
PRZECHOWYWAĆ W TEMPERATURZE: +2 ºC - +6 ºC
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770