EIBUFFET JAJA GOTOWANE, OBRANE, W ZALEWIE – Gotowane i obrane jaja z Ei-buffet to prawdziwe ułatwienie w stresującej codzienności w gastronomii, kuchni zbiorowego żywienia i piekarni. Odpadają wszystkie czasochłonne etapy pracy, jaja nadają się do bezpośredniego wykorzystania.
SKŁADNIKI:
Jaja,
woda,
sól,
regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas octowy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 638 kJ / 153 kcal;
Tłuszcz 11,0 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,3 g,
Węglowodany 0,6 g,
w tym cukry <0,5 g,
Białko 13,0 g,
Sól 0,75 g,
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Jajo kurze.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Produkt przechowywać w temperaturze 0-4 °C.
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770