DIAMANT Cukier żelujący 3:1 przeznaczony jest do przygotowywania konfitur. Na półtora kilograma owoców używamy 500 g cukru żelującego DIAMANT 3:1. Cukier żelujący DIAMANT 3:1 pozwala przygotować konfitury o bardzo owocowym smaku. Doskonale nadaje się do konfitur z bardzo słodkich owoców, również mrożonych. Poleca się do konfitur robionych w kuchence mikrofalowej. Produkt pakowany jest w papierowe torebki 500 g.
SKŁADNIKI:
Cukier biały,
Pektyna,
kwas cytrynowy,
Olej roślinny,
Sorbinian potasu
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1681 kJ/ 396 kcal,
tłuszcz – 0,3 g,
w tym kwasy nasycone – 0,3 g,
węglowodany – 97 g,
w tym cukry – 97 g,
białko – 0 g,
sól – 0,04 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770