DIAMANT CUKIER ŻELUJĄCY 3:1 500g/14

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
9220
Kod kreskowy
5907069000321

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.5kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

DIAMANT Cukier żelujący 3:1 przeznaczony jest do przygotowywania konfitur. Na półtora kilograma owoców używamy 500 g cukru żelującego DIAMANT 3:1. Cukier żelujący DIAMANT 3:1 pozwala przygotować konfitury o bardzo owocowym smaku. Doskonale nadaje się do konfitur z bardzo słodkich owoców, również mrożonych. Poleca się do konfitur robionych w kuchence mikrofalowej. Produkt pakowany jest w papierowe torebki 500 g.

SKŁADNIKI:

Cukier biały,

Pektyna,

kwas cytrynowy,

Olej roślinny,

Sorbinian potasu


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

 

wartość energetyczna - 1681 kJ/ 396 kcal,

tłuszcz – 0,3 g,

w tym kwasy nasycone – 0,3 g,         

węglowodany – 97 g,

w tym cukry – 97 g,    

białko – 0 g,

sól – 0,04 g

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B