DIAMANT Cukier żelujący 2:1 to produkt przeznaczony do przygotowywania konfitur. Na jeden kilogram owoców używamy 0,5kg cukru żelującego DIAMANT 2:1. Doskonale nadaje się do konfitur z bardzo słodkich owoców, również mrożonych. Poleca się do konfitur robionych w kuchence mikrofalowej. Produkt pakowany jest w papierowe torebki 500 g.
SKŁADNIKI:
Cukier biały,
Pektyna,
Substancja żelująca,
Olej roślinny,
Sorbinian potasu
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1686 kJ/ 397 kcal,
tłuszcz – 0,2 g,
w tym kwasy nasycone – 0,2 g,
węglowodany – 97 g,
w tym cukry – 97 g,
białko – 0 g,
sól – 0,03 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770