DEVELEY GNOCCHI ZIEMNIACZANE BEZGLUTENOWE
Włoskie kluski bezglutenowe przygotowane na bazie gotowanych ziemniaków i skrobi ziemniaczanej. Charakteryzują się delikatnym smakiem i krótkim czasem gotowania. Mogą stanowić podstawę wielu dań dla osób na diecie bezglutenowej lub poszukujących nowych smaków. Idealnie komponują się z sosem pomidorowym lub z masłem i rozmarynem.
SKŁADNIKI:
ziemniaki gotowane 65%,
skrobia ziemniaczana 12,6%,
mąka kukurydziana,
mąka ryżowa,
sól,
regulator kwasowości: kwas mlekowy,
substancja konserwująca: kwas sorbowy,
kurkuma
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 678 kJ/ 160 kcal,
tłuszcz – 0 g,
w tym kwasy nasycone – 0 g,
węglowodany – 36 g,
w tym cukry – 0 g,
błonnik – 0,8 g,
białko – 3,5 g,
sól – 1,5 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770