Makaron Spaghetti Bezglutenowy Rummo 400g / Makaron bezglutenowy na bazie ryżu i kukurydzy.
SKŁADNIKI:
Ryż brązowy 36%,
żółta kukurydza 32,5%,
biała kukurydza 20%,
ryż biały 8%,
skrobia ziemniaczana,
emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.
Może zawierać soję, łubin.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1445 kJ/ 341 kcal,
tłuszcz – 2,0 g,
w tym kwasy nasycone – 0,7 g,
węglowodany – 73,2 g,
w tym cukry – 0,3 g,
białko – 6,0 g,
sól – 0,003 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770