Ciasto maśłane do słodkich tart – Gotowe do pieczenia – Głęboko mrożone.
SKŁADNIKI:
mąka pszenna,
cukier 24%,
masło (mleko) 19%,
jaja całe,
sól.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1787 kJ / 426 kcal;
Tłuszcz 17 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g,
Węglowodany 60 g,
w tym cukry 25 g,
Białko 67 g,
Błonnik 2,1 g
Sól 0,32 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Pieczenie
Piekarnik z wymuszonym obiegiem powietrza
15 min | 180°C
INFORMACJA ALERGENNA
Mąka pszenna, mleko, jaja.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze -18°C
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770