Eklerka czekoladowa wypełniona czekoladowym kremem patissiere i polana czekoladową polewą. SKŁADNIKI: woda, jajka, cukier, mąka pszenna, masło, skrobia modyfikowana, pełne mleko w proszku, gorzka czekolada 2,6% (cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (E322 (soja))), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, syrop glukozowy, nieuwodornione tłuszcze roślinne palmowe i z ziaren palmowych, białka laktozy i mleka, żółtka jaj, stabilizator (E422), odtłuszczone mleko w proszku, sól, środek żelujący (E440, E450, E406, E341), emulgator (E322 (soja), E472c), środek konserwujący (E202) wartość energetyczna - 976 kJ/ 233 kcal, tłuszcz - 9,7 g, w tym kwasy nasycone - 5,7 g, węglowodany - 31,0 g, w tym cukry - 19,2 g, błonnik - 1,4 g, białko - 4,8 g, sól - 0,32 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770