Croissant z kremem cytrynowym (masło 16,5%).
SKŁADNIKI:
mąka pszenna,
woda,
masło 16,5%,
creme patissiere 16,5% (woda, cukier, skrobia modyfikowana, odtłuszczone mleko w proszku, nieuwodorniony tłuszcz palmowy, zagęszczacz (E412), emulgator (E471), naturalne aromaty, barwniki (karoteny z naturalnego pochodzenie)),
cukier,
dekoracja 3% (cukier, skrobie, glukoza, substancja glazurująca (E903)),
drożdże,
gluten pszenny,
sól,
jajka,
barwniki (karoteny pochodzenia naturalnego),
środek do przetwarzania mąki (E300),
enzym
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1320 kJ/ 315 kcal,
tłuszcz - 14,7 g,
w tym kwasy nasycone - 9,2 g,
węglowodany - 38,3 g,
w tym cukry - 12,6 g,
błonnik - 1,6 g,
białko - 6,6 g,
sól - 0,78 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770