DELIFRANCE ASORTYMENT MINI CROISSANTÓW NADZIEWANYCH APERITIF
SKŁADNIKI:
Mini croissant z pomidorem i mozzarellą (mąka pszenna, masło 18,7%, pomidory 14,9% (przecier pomidorowy, kwas (E330)), woda, drożdże, ser mozzarella 3% (mleko, sól, bakterie kwasu mlekowego (mleko), podpuszczka mikrobowa, skrobia), cukier, jaja, nasiona i zboża (płatki owsiane , ziarno, słonecznika, siemię lniane, mak, prażone ziarna sezamu , sezam), przygotowanie do nadzienia cukierniczego (serwatka w proszku (mleko) , skrobia modyfikowana, mleko w proszku, substancja zagęszczająca (E401, E339, E450, E504, E516), sproszkowana glukoza, sól, cukier), regulator (gluten pszenny, mąka pszenna, emulgator (E472e), dekstrozę, substancja zagęszczająca (E412, E415), słód jęczmienny, przeciwutleniacz (E300), enzym), sól, gluten pszenny, substancja zagęszczająca (E461),aromat, oregano),
Mini croissant z serem ricotta i szpinakiem (mąka pszenna, masło 18,7%, woda, szpinak siekany 4,9%, ser ricotta 4,9% (serwatka w proszku (mleko) , śmietana, regulator kwasowości (E330, E270)), drożdże, jaja, ziarna dyni, cukier, ser topiony 2,8% (woda, ser Gouda (mleko pełne, sól, bakterie kwasu mlekowego (mleko), podpuszczka mikrobowa), skrobie i skrobie modyfikowane, serwatka w proszku (mleko) , sole emulgujące (E452, E339, E331), sól, aromat, kwas (E330), stabilizator (E415), substancja konserwująca (E202)), przygotowanie do nadzienia cukierniczego (serwatka w proszku (mleko) , skrobia modyfikowana, mleko w proszku, substancja zagęszczająca (E401, E339, E450, E504, E516), sproszkowana glukoza, sól, cukier), regulator (gluten pszenny, mąka pszenna, emulgator (E472e), dekstrozę, substancja zagęszczająca (E412, E415), słód jęczmienny , przeciwutleniacz (E300), enzym), sól, gluten pszenny, substancja zagęszczająca (E461), aromat),
Mini rogalik z serem topionym, zbożami i ziarnami (mąka pszenna, woda, masło 18,7%, nasiona i zboża 7% (mak, płatki owsiane, ziarno słonecznika, siemię lniane, prażone ziarna sezamu , sezam), ser topiony 5,6% (woda, ser Gouda (mleko pełne, sól, bakterie kwasu mlekowego (mleko), podpuszczka mikrobowa), skrobie i skrobie modyfikowane, serwatka w proszku (mleko), sole emulgujące (E452, E339, E331), sól, aromat, kwas (E330), stabilizator (E415), substancja konserwująca (E202)), przygotowanie do nadzienia cukierniczego (serwatka w proszku (mleko) , skrobia modyfikowana, mleko w proszku, substancja zagęszczająca (E401, E339, E450, E504, E516), sproszkowana glukoza, sól, cukier), drożdże, jaja, cukier, regulator (gluten pszenny, mąka pszenna, emulgator (E472e), dekstrozę, substancja zagęszczająca (E412, E415), słód jęczmienny , przeciwutleniacz (E300), enzym), prażony słód jęczmienny , sól, aromaty, gluten pszenny, substancja zagęszczająca (E461), s��ód jęczmienny )
Może zawierać: soję, rybę, orzechy, musztarda (gorczyca)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (produktu zamrożonego):
wartość energetyczna – 1361 kJ/ 326 kcal,
tłuszcz – 20,1 g,
w tym kwasy nasycone – 9,3 g,
węglowodany – 27,9 g,
w tym cukry – 3,7 g,
błonnik – 1,9 g,
białko – 7,5 g,
sól – 0,6 g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA 1 SZTUKA (100 g produktu dopieczonego) :
wartość energetyczna – 1353 kJ/ 324 kcal,
tłuszcz – 19 g,
w tym kwasy nasycone – 8,8 g,
węglowodany – 29 g,
w tym cukry – 4,2 g,
błonnik – 2,2 g,
białko – 8,2 g,
sól – 1 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770