Croissant - Héritage na bazie masła z Francji. Sekret tego wybornego croissanta tkwi w idealnych proporcjach masła z Francji, francuskiej mąki, cukru trzcinowego oraz zakwasu, który uwalnia świeży, mleczny posmak. mąka pszenna, delikatne masło 24%, woda, cukier trzcinowy 5,5%, drożdże, gluten pszenny, pełne mleko w proszku, cukier, sól, jajka, zakwas pszeniczny (woda, sfermentowana mąka pszenna), środek do przetwarzania mąki: E300, barwniki: karoteny pochodzenia naturalnego, enzym wartość energetyczna - 1504 kJ/ 360 kcal, tłuszcz - 20,9 g, w tym kwasy nasycone - 13,8 g, węglowodany - 34,1 g, w tym cukry - 7,2 g, błonnik - 1,9 g, białko - 8,0 g, sól - 0,91 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770