Makaron Ramen oprócz klasycznego zastosowania w popularnej i modnej obecnie zupie Ramen można go użyć na wiele sposobów. Poza zastosowaniem np. w japońskiej zupie Miso może zastąpić zwykły makaron w praktycznie wszystkich zupach z makaronem. Doskonale się też sprawdza w daniach mięsnych lub warzywnych smażonych. Mało kto wie, że można z niego zrobić omlet, a zmieszany na patelni z jajkiem serem i boczkiem stanowi ciekawe danie śniadaniowe.
SKŁADNIKI:
mąka pszenna 65,1%,
woda,
substancja zagęszczająca: skrobia acetylowana,
gluten pszenny,
sól,
olej sojowy,
regulator kwasowości: kwas mlekowy,
mleczan sodu,
trój polifosforan sodowy,
polifosforan sodu
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 682 kJ/ 161 kcal,
tłuszcz – 0 g,
w tym kwasy nasycone – 0 g,
węglowodany – 34 g,
w tym cukry – 0 g,
białko – 5,2 g,
sól – 0,41 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770