Gryczana soba to jeden z podstawowych składników zarówno klasycznej, jak i nowoczesnej kuchni japońskiej. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do aromatycznych bulionów i zup, takich jak miso czy ramen. Doskonale smakuje w połączeniu z sosami, warzywami i mięsem ale także na zimno w prostych sałatkach z dodatkiem sosu sojowego i alg orskich.
SKŁADNIKI:
mąka pszenna 71,5%,
mąka gryczana 15 %,
woda,
sól
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1204 kJ/ 284 kcal,
tłuszcz - 0,5 g,
w tym kwasy nasycone - 0,5 g,
węglowodany - 61,0 g,
w tym cukry - 10,0 g,
błonnik - 0,0 g,
białko - 8,0 g,
sól - 0,78 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770