Wyjątkowo pyszny serek topiony o ciekawym profilu smakowym.
SKŁADNIKI:
ser kozi twardy 44% (mleko kozie pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej (zawierają laktozę (z mleka i podpuszczka mikrobiologiczna)
ser twarogowy pełnotłusty z mleka koziego 33 % (mleko kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej (zawierają laktozę (z mleka)),
masło kozie,
sole emulgujące (polifosforany, fosforan sodu, glukoza)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1371 kJ/331 kcal,
tłuszcz - 30 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 20 g,
węglowodany - 2,5 g,
w tym cukry - 1,8 g,
białko - 13 g,
sól - 1,8 gBOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770