Wędzony w sposób naturalny- drewnem olchowym. Długie dojrzewanie zapewnia wyjątkowe walory smakowe. Smak jest wyrazisty i lekko pikantny. Posiada wysoką zawartość białka i wapnia. Nie zawiera barwników. Wyprodukowany w polskiej firmie rodzinnej. Surowiec do produkcji koziego sera wędzonego pochodzi od kwalifikowanych dostawców mleka koziego, karmiących swoje stada paszami bez GMO. Produkt ten może być spożywany bezpośrednio lub wykorzystany jako składnik np. sałatek, zapiekanek, tostów; pizzy itp.. Produkt przeznaczony jest do bezpośredniego spożycia. Pakowany hermetycznie.
SKŁADNIKI:
kozie mleko,
sól,
stabilizator: chlorek wapnia,
bakterie fermentacji mlekowej,
podpuszczka mikrobiologiczna
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1430 kJ/ 344 kcal,
tłuszcz – 26 g,
w tym kwasy nasycone – 17 g,
węglowodany – 2,5 g,
w tym cukry – 1 g,
białko – 25 g,
sól – 1,7 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770