Ser kozi jest doskonałym źródłem witamin, w tym przede wszystkim witaminy A, dzięki temu, oprócz tego, że posiada ogromne walory smakowe, znakomicie wpływa także na stan zdrowia.
SKŁADNIKI:
mleko kozie pasteryzowane,
sól,
stabilizator: chlorek wapnia,
kultury bakterii fermentacji mlekowej (zawierają *laktozę (z mleka)),
podpuszczka mikrobiologiczna
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1330 kj / 318 kcal,
tłuszcz - 24 g,
węglowodany - 2,5 g,
cukier - 1 g,
białko - 25 g,
sól - 1,7 g,
błonnik - 0 g,
tłuszcze nasycone - 17 gBOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770