Kozi jogurt naturalny jest produktem przeznaczonym do bezpośredniego spożycia kierowanym do wszystkich grup konsumentów z wyłączeniem niemowląt. Nie zawiera substancji zagęszczających. Stanowi źródło wapnia i białka.
SKŁADNIKI:
mleko kozie pasteryzowane,
białka mleka koziego,
kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 237 kJ/ 57 kcal,
tłuszcz - 2,5 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,8 g,
węglowodany - 5,0 g,
w tym cukry - 4,1 g,
białko - 3,5 g,
sól - 0,09 gBOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770