Jogurt zagęszczany poprzez filtrację, bez dodatku żelatyny. Bez syropu glukozowo-fruktozowego. Zawiera korzystne dla układu pokarmowego żywe kultury bakterii Lactobacillus.
SKŁADNIKI:
mleko kozie,
mleko kozie zagęszczone,
cukier,
owoce 4,5% jagody,
koncentrat z marchwi,
aronii i winogron,
koncentrat soku z buraka ćwikłowego,
aromat: jagodowy
kultury bakterii jogurtowych Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 401 kJ/95 kcal,
tłuszcz - 2,7 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,0 g,
węglowodany - 13,5 g,
w tym cukry - 10 g,
białko - 4,2 g,
sól - 0,09 gBOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770