Wino zawsze odgrywało istotną rolę w kuchniach, w wielu kombinacjach. Łącząc czerwone wino z winem Porto otrzymujemy idealny, skoncentrowany duet, który uzupełnia smak mięsnych potraw. CHEF SIGNATURE wykonany jest ze zredukowanego czerwonego wina i wina Porto. W jednym opakowaniu CHEF SIGNATURE Redukcja czerwonego wina i wina Porto w paście znajdziemy 7 litrów zredukowanego wina.
SKŁADNIKI:
wino Porto (z siarczynami) 28%,
koncentrat czerwonego wina (z siarczynami) 25,5%,
cukier,
czerwone wino (z siarczynami) 8,6%,
sól,
puree z szalotki 4%,
błonnik owoców cytrusowych,
syrop z cukru trzcinowego,
aromat
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 633 kJ/ 149 kcal,
tłuszcz – 0,2 g,
w tym kwasy nasycone – 0,1 g,
węglowodany – 34 g,
w tym cukry – 26 g,
błonnik – 3,9 g,
białko – 1,5 g,
sól – 5,5 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770