Białe wino jest często używane do wydobywania świeżości w potrawach, z ostrą kwasowością i owocowym zapachem. CHEF SIGNATURE Redukcja białego wina będzie uzupełnieniem dań z owoców morza i jaśniejszego rodzaju mięs. W jednym opakowaniu CHEF SIGNATURE Redukcji białego wina w paście znajdziemy 7 litrów zredukowanego wina.
SKŁADNIKI:
Koncentrat białego wina ( z siarczynami) 49%,
cukier,
sól,
puree z szalotki 4,5%,
aromat,
błonnik owoców cytrusowych,
kwas (kwas askorbinowy, kwas winowy).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 620 kJ/ 146 kcal,
tłuszcz – 0 g,
w tym kwasy nasycone – 0 g,
węglowodany – 34 g,
w tym cukry – 30 g,
błonnik – 3,6 g,
białko – 0,5 g,
sól – 7,5 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770