CHEF FOND W PAŚCIE RYBNY 0,63kg - Szeroki szereg zastosowań, idealny do profesjonalnej kuchni. Można rozpuścić go w wodzie, jak również w śmietance, czy innych płynach. Pastę można również zredukować na winie, otrzymując gęsty sos. Wyborny smak fondu w paście dopełni dodanie odrobiny masła. Doskonały do wzbogacenia smaku i konsystencji past rybnych przeznaczonych do smarowania pieczywa lub jako składnik farszów.
SKŁADNIKI:
ryba (ryba (mintaj) w proszku 19 %,
sok z gotowania ryby (na bazie zagęszczonego soku) 5,6 %),
maltodekstryna,
skrobia ziemniaczana,
sól,
puree cebulowe,
olej słonecznikowy,
cukier,
ekstrakt drożdży,
aromaty (z rybą, selerem),
hydrolizowane białko pszenne,
białe wino,
tłuszcz mleczny,
koncentrat soku z cytryny.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1107 kJ / 263 kcal;
Tłuszcz 7,9 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,0 g,
Węglowodany 38,5 g,
w tym cukry 8,1 g,
Białko 9,2 g,
Błonnik <0,5 g,
Sól 10,5 g,
INFORMACJA ALERGENNA:
Ryby, seler, mleko, pszenica.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i wykorzystać w ciągu 6 tygodni.
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770