Fondy w paście zapewniają szereg zastosowań. Można rozpuścić je w wodzie, jak również w śmietance, czy innych płynach. Pastę można również zredukować na winie, otrzymując gęsty sos. Wyborny smak fondów w paście dopełni dodanie odrobiny masła.
SKŁADNIKI:
Ekstrakt mięsa drobiowego (24,3%),
tłuszcz drobiowy (19,3%),
skrobia,
puree cebulowe,
aromaty (z pszenicą, jajami),
sól,
ekstrakt drożdży,
maltodekstryna,
cukier,
hydrolizat białka pszennego,
przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1431 kJ/ 343 kcal,
tłuszcz – 20 g,
w tym kwasy nasycone – 6 g,
węglowodany – 28,8 g,
w tym cukry – 4,8 g,
błonnik – 0,5 g,
białko – 11,6 g,
sól – 10,3 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770