Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
17662
Kod kreskowy
7613033969430

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Waga
6.5kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Fondy w płynie CHEF stworzone są z najwyższej jakości naturalnych składników dokładnie w taki sam sposób, jak robione jest to na kuchni. W zależności od rodzaju fondu (ciemny czy jasny) kości wraz z warzywami są palone, aby nadać rumiany kolor oraz wydobyć głębię smaku. Następnie zalewane są wodą i gotowane przez kilkanaście godzin. Składniki, które oddały już cały swój smak do wywaru są odfiltrowywane, dodawane przyprawy, a wywar redukowany do postaci fondu do około 10% pierwotnej objętości, pasteryzowany i pakowany w litrowe kartoniki.

SKŁADNIKI:

wywar wołowy otrzymany z: (woda kości wołowe, cebula, lubczyk),

puree pomidorowe (podwójnie skoncentrowane),

cukier karmelizowany,

sól

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

wartość energetyczna - 307 kJ/ 72 kcal,

tłuszcz – 0,1 g,

w tym kwasy nasycone – 0,1 g,         

węglowodany – 0,4 g,

w tym cukry – 0,3 g,   

białko – 17 g,

sól – 0,75 g

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B