CHABURA KIEŁBASA SWOJSKA NA KARCZKU PIECZONA ok 1,2– To wyrazisty produkt tradycyjnej, polskiej kuchni, idealny na spotkania rodzinne i inne uroczystości. Jej smak wzbogacają przyprawy, w tym czosnek i majeranek, a kruchość i bogactwo smaku zawdzięcza starannemu przygotowaniu z wysokiej jakości mięsa wieprzowego. To produkt o uniwersalnym zastosowaniu, świetny na zimno, do kanapek, a także na ciepło – pod pieczonymi warzywami lub jako dodatek do leczo.
SKŁADNIKI:
Ze 110 g mięsa wieprzowego otrzymano 100 g wyrobu gotowego
Karczek wieprzowy, sól, glukoza, przyprawy (z selerem), aromaty, białka mleka, substancja konserwująca (azotyn sodu)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Produkt gotowy do spożycia
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1130 kJ / 273 kcal;
Tłuszcz 18 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,1 g,
Węglowodany 1,5 g,
w tym cukry 0,7 g,
Białko 19 g,
Sól 2,1 g,
INFORMACJA ALERGENNA
Seler mleko. Produkt może zawierać: gluten, soję, gorczycę
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 2°C do +8°C
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770