Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
16854
Kod kreskowy
5901625004501

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.15kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Ser żółty podpuszczkowy, dojrzewający, typu holendersko – szwajcarskiego z dodatkiem szczepu bakterii Lactobacillus acidophilus LA - 5®. Sery dojrzewające wyprodukowane z mleka poddanego pasteryzacji.

 

SKŁADNIKI:

 

mleko pasteryzowane,

sól,

stabilizator– chlorek wapnia ,

kultury bakterii mlekowych,

bakterie Lactobacillus acidophilus LA - 5®,

barwnik – beta karoten 

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

wartość energetyczna -1478 kJ / 356 kcal ,

tłuszcz - 28 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 19 g,

węglowodany - 0 g,

w tym cukry - 0 g,

białko - 26 g ,

sól - 1,1 g
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B