Ser żółty podpuszczkowy, dojrzewający, typu holendersko – szwajcarskiego z dodatkiem szczepu bakterii Lactobacillus acidophilus LA - 5®. Sery dojrzewające wyprodukowane z mleka poddanego pasteryzacji.
SKŁADNIKI:
mleko pasteryzowane,
sól,
stabilizator– chlorek wapnia ,
kultury bakterii mlekowych,
bakterie Lactobacillus acidophilus LA - 5®,
barwnik – beta karoten
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna -1478 kJ / 356 kcal ,
tłuszcz - 28 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 19 g,
węglowodany - 0 g,
w tym cukry - 0 g,
białko - 26 g ,
sól - 1,1 gBOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770