CALLEBAUT CZEKOLADA GORZKA NR 811 54,5%
Nr 1 szefów kuchni sprawdzi się w każdej sytuacji.
Jedna z oryginalnych receptur Octaafa Callebaut, która została kultową recepturą Callebaut słynną na całym świecie. Jak wszystkie wyroby Finest Belgian Chocolate, została przygotowana z naszej flagowej mieszanki Wieze. Prażenie całych ziaren gwarantuje bogaty smak kakao i delikatne, owocowe nuty.
Ten mistrz harmonii wśród czekolad doskonale komponuje się z szeroką gamą składników o sprawdza się we wszystkich zastosowaniach, począwszy od wyrobów konfekcyjnych po ciastka, sosy i napoje.
Wspaniałe efekty za każdym razem!
SKŁADNIKI:
miazga kakaowa,
cukier,
tłuszcz kakaowy,
emulgator: lecytyny (sojowe),
naturalny aromat waniliowy
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 2307 kJ/ 551 kcal,
tłuszcz – 36,6 g,
w tym kwasy nasycone – 21,9 g,
węglowodany – 45,8 g,
w tym cukry – 43,1 g,
błonnik – 8,1 g,
białko – 5,1 g,
sól – 0,01 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770