CALLEBAUT CZEKOLADA BIAŁA 25,9%
Legendarna biała czekolada do mieszania i nadawania smaku. Kultowa biała czekolada charakteryzująca się tą samą wspaniałą równowagą pomiędzy mlecznymi, kremowymi i waniliowymi nutami, co Receptura nr W2.
Gęsta konsystencja sprawia, że jest to idealna biała czekolada do mieszania i nadawania smaku musom, kremom i ganaszom. Ze względu na przyjemny smak można ją łączyć z szeroką gamą składników.
Ciesz się wspaniałym efektem za każdym razem!
SKŁADNIKI:
cukier 48%,
tłuszcz kakaowy 27,5%,
mleko pełne w proszku 24%,
emulgator: lecytyny (sojowe) <1%,
naturalny aromat waniliowy <1%
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 2338 kJ/ 559 kcal,
tłuszcz – 33,9 g,
w tym kwasy nasycone – 20,4 g,
węglowodany – 56,9 g,
w tym cukry – 56,5 g,
błonnik – 0 g,
białko – 6,2 g,
sól – 0,22 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770