Pieczywo porowate o lekkiej, kruchej konsystencji, wypieczone z ciasta zanurzanego w roztworze wodorotlenku sodu, o powierzchni posypanej solą.
SKŁADNIKI:
mąka pszenna,
skrobia ziemniaczana,
tłuszcz palmowy,
sól,
cukier,
drożdże,
substancje spulchniające: węglany amonu, węglany sodu,
regulator kwasowości: wodorotlenek sodu
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1633 kJ/ 386 kcal,
tłuszcz – 4,4 g,
w tym kwasy nasycone – 1,9 g,
węglowodany - 74 g,
w tym cukry – 2,9 g,
błonnik – 3,2 g,
białko – 11 g,
sól – 4,4 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770