BOND SOCZEWICA ZIELONA SERVICE 2,5kg/4

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
35174
Kod kreskowy
3083681118056

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Waga
2.51kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

SOCZEWICA ZIELONA. Zielona Soczewica – produkt, który zrewolucjonizuje Twoje kuchenne doświadczenia i dostarczy nowych możliwości kulinarnej kreacji!

Po rozmrożeniu nasza zielona soczewica nie tylko utrzymuje swój kolor, ale także zachowuje niezmienioną konsystencję, nawet po połączeniu z innymi składnikami, jak np. cytryna. To sprawia, że Twoje potrawy zyskują estetyczny i smakowy unikat.

Odejdź od tradycyjnych metod przygotowania! Nasza soczewica nie wymaga długiego gotowania. Już po paru minutach zarówno w piecu jak i na patelni jest gotowa do spożycia oszczędzając Twój czas! Idealnie również nadaje się na nowy smak pasty kanapkowej, dostarczając intensywnego smaku gościom!

Szybkość i wygoda przygotowania naszej soczewicy sprawią, że Twoje dania nabiorą nowego wymiaru. Na patelni z odrobiną tłuszczu zyskuje nie tylko błyszcząc, ale również utrzymując swoją piękną strukturę.

To nie tylko soczewica, to innowacja w kuchni! Odkryj nowe możliwości z naszą Soczewicą zieloną- produkt, którym zaskoczysz nawet najbardziej wymagających smakoszy!

Wprowadź zieloną soczewicę do różnych segmentów menu – od zimnego bufetu, sałatek, po dania bezglutenowe i klasyczną kartę dań. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do zupy, w dali z soczewicy czy nawet a’la carte.

Produkty SERVICE idealnie sprawdzą się we wszystkich daniach. Mogą być stosowane zarówno w kuchni hotelowej, tradycyjnej restauracji, cateringu czy barze; na miejscu i na wynos.

Bonduelle Food Service pomaga przygotować menu, oferując łatwe rozwiązania. Gama SERVICE to produkty READY TO EAT – możliwe do zastosowania na zimno, tuż po rozmrożeniu.

                                              

SKŁADNIKI:

Soczewica zielona gotowana.                                   

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

Wartość energetyczna  736 kJ/ 175 kcal;

Tłuszcz 0,7 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone  0,1 g,

Węglowodany  26,8 g,

w tym cukry  0,2 g,

Błonnik 9,7 g,

Białko  10,6 g,

Sól  0,02 g


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Gotowe do spożycia.

 

INFORMACJA ALERGENNA

PIEC PAROWY: w temp.100°C piec, minimum 8 minut dla 2,5 kg zamrożonego produktu w GN.

PIEC PAROWY: w temp.100°C piec, minimum 4 minuty dla 2,5 kg produktu rozmrożonego w GN.

PATELNIA: Smażyć na patelni, 6 minut dla 500 g zamrożonego produktu.

KUCHENKA MIKROFALOWA: 7 minut dla 500 g zamrożonego produktu w przykrytym naczyniu na mocy 800W.

NA ZIMNO: rozmrażać 12-24h na 1 kg produktu w temp. max +3°C, ekspozycja max 2h w temp. max +3°C.


ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

 -18°C Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B