Makaron ryżowy konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
SKŁADNIKI:
woda oczyszczona,
mąka konjac*,
błonnik owsiany* (bez glutenu),
*certyfikowany składnik ekologiczny
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 35 kJ/ 9 kcal,
tłuszcz – 0 g,
w tym kwasy nasycone – 0 g,
węglowodany – 0 g,
w tym cukry – 0 g,
błonnik – 4,
białko – 0,2 g,
sól – 0 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770