Jogurt Nadbużański Bieluch produkowany jest metodą zbiornikową wg francuskiej technologii.
Charakteryzuje się szlachetnym smakiem i doskonałą konsystencją wyróżniającą go spośród innych jogurtów naturalnych. Może być stosowany jako dodatek do zup, sosów, deserów i sałatek. Nie zawiera cukru oraz ma małą kaloryczność dlatego ceniony jest wśród osób stosujących diety.
SKŁADNIKI:
mleko pasteryzowane,
śmietanka pasteryzowana,
białka mleka,
żywe kultury bakterii jogurtowych
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 455 kJ / 110 kcal,
tłuszcz - 9,0 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,8 g,
węglowodany - 4,0 g,
w tym cukry* - 4,0 g,
białko - 3,2 g,
sól** - 0,10 g,
* Zawiera naturalnie występujące cukry - cukier mleczny.
** Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu w mlekuBOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770