Jogurt Nadbużański Bieluch produkowany jest metodą zbiornikową wg francuskiej technologii.
Charakteryzuje się szlachetnym smakiem i doskonałą konsystencją wyróżniającą go spośród innych jogurtów naturalnych. Może być stosowany jako dodatek do zup, sosów, deserów i sałatek. Nie zawiera cukru oraz ma małą kaloryczność dlatego ceniony jest wśród osób stosujących diety.
SKŁADNIKI:
mleko pasteryzowane,
śmietanka pasteryzowana,
białka mleka,
koncentrat białek serwatkowych,
żywe kultury bakterii
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
ilość kalorii - 229 kca,
wartość energetyczna - 960 KJ,
tłuszcz - 5 g,
węglowodany - 31 g,
cukier - 14 g,
białko - 8,4 g,
sól - 32,6 g,
tłuszcze nasycone - 0,7 gBOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770