Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
6969
Kod kreskowy
5902061001208

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.4kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Mleko fermentowane otrzymane z mleka pasteryzowanego zagęszczonego przez dodatek mleka w proszku i białek mleka, a następnie ukwaszonego przez charakterystyczne symbiotyczne bakterie jogurtowe: Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subspecies bulgaricus.

 

SKŁADNIKI:

 

Mleko pasteryzowane,

mleko w proszku,

białka mleka,

żywe kultury bakterii jogurtowych.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

wartość energetyczna - 56 kcal/ 236 Kj,

tłuszcz - 2,0 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,4 g,

węglowodany - 5,5 g,

w tym cukry* - 5,5 g,

białko - 4,0 g,

sól** - 0,1 g,

* zawiera naturalnie występujące cukry – cukier mleczny

** zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu w mleku

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B