BEZGLUTEN Ciastka bez dodatku cukrów bezglutenowe
SKŁADNIKI:
skrobia (ziemniaczana, kukurydziana),
margaryna (oleje i tłuszcze roślinne / olej rzepakowy, całkowicie uwodorniony olej rzepakowy/, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu; sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat),
mąka (kukurydziana, ryżowa),
woda,
substancja słądzoca: ksylitom,
błonniki z korzenia cykorii,
mleko pełne w proszku,
olej roślinny (rzepakowy),
aromat,
substancja zagęszczająca: guma guar,
emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych,
substancja spulchniająca: węglany sodu.
Zawierają substancję słodzącą: ksylitom. Zawiera naturalnie występujące cukry. Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 2063 kJ/ 494 kcal,
tłuszcz – 25 g,
w tym kwasy nasycone – 7,8 g,
węglowodany – 65 g,
w tym cukry – <0,05 g,
błonnik – 6,1 g,
białko – 2,6 g,
sól – 0,22 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770