SALAMI Z CZERWONĄ PAPRYKĄ - To wędlina, która łączy w sobie delikatność mięsa z intensywnością czerwonej papryki, tworząc niezapomniane doznania kulinarne. Doskonała na deskę wędlin, do kanapek, pizzy, czy jako dodatek do sałatek. Salami Bell z czerwoną papryką to gwarancja wysokiej jakości i niezrównanego smaku, który zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia.
SKŁADNIKI:
100 g wyrobu gotowego wyprodukowano ze 116 g mięsa wieprzowego. Składniki: mięso wieprzowe (UE), tłuszcz wieprzowy, posypka (płatki suszonej papryki czerwonej 7%, żelatyna wieprzowa, substancja konserwująca: E202; regulator kwasowości: E262; przyprawy, sól, ekstrakty przypraw), sól, pieprz biały, czosnek, maltodekstryna, glukoza, sacharoza, dekstroza, syrop glukozowy, aromaty, barwnik: E120; koncentrat soku buraka ćwikłowego, regulator kwasowości: E330; przeciwutleniacze: E392, E300, E301; kultury starterowe, substancja konserwująca: E250. Przed spożyciem należy usunąć klips i pozostałość osłonki pod pentelką.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1857 kJ/ 449 kcal,
Tłuszcz - 41 g,
w tym kwasy nasycone - 18 g,
Węglowodany - 4 g,
w tym cukry - 1,7 g,
Błonnik - g,
Białko - 16 g,
Sól - 4 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Nie zawiera
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770