SALAMI FUET 160g - Kiełbasa wieprzowa dojrzewająca, wyprodukowana w Hiszpanii, z okrywą pleśniową.
SKŁADNIKI:
100 g produktu wyprodukowano ze 165 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe (w tym boczek wieprzowy 94%), sól, maltodekstryna, cukier, substancja utrzymująca wilgoć: E420; przyprawy, stabilizator: E452i; przeciwutleniacz: E301; substancje konserwujące: E326, E250. Naturalna osłonka wieprzowa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1576 kJ/ 378 kcal,
Tłuszcz - 26,3 g,
w tym kwasy nasycone - 10,5 g,
Węglowodany - 3,1 g,
w tym cukry - 1,1 g,
Błonnik - g,
Białko - 32,3 g,
Sól - 3,4 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Nie zawiera
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770