SALAMI BOOMERANG STANDARD - Kiełbasa otrzymana z mięsa i tłuszczu wieprzowego poddana procesom dojrzewania, wędzenia i suszenia. Produkt surowy, produkowany z użyciem kultur starterowych bakterii.
SKŁADNIKI:
100 g wyrobu gotowego wyprodukowano ze 118 g mięsa wieprzowego. Składniki: mięso wieprzowe (UE), tłuszcz wieprzowy, sól, pieprz biały, czosnek, maltodekstryna, glukoza, dekstroza, cukier, syrop glukozowy, barwnik: E120; suszony burak czerwony, przeciwutleniacze: E392, E300, E301; kultury starterowe, substancja konserwująca: E250. Na powierzchnię osłonki naniesiono substancję konserwującą: E 202.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1671 kJ/ 404 kcal,
Tłuszcz - 36 g,
w tym kwasy nasycone - 16 g,
Węglowodany - 5,1 g,
w tym cukry - 0,5 g,
Błonnik - g,
Białko - 16 g,
Sól - 3,4 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Nie zawiera
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770