KRAKOWSKA Z INDYKA - Tradycyjny polski wyrób. Unikalny smak uzyskuje się nie tylko dzięki przyprawom i zastosowaniu najwyższej jakości mięsa wieprzowego, ale przede wszystkim dzięki procesom wędzenia, pieczenia a następnie suszenia. Tym razem w wydaniu drobiowym. Wyprodukowana z wysokiej jakości mięsa indyczego.
SKŁADNIKI:
100g produktu wyprodukowano ze 113g mięsa indyczego i 12g mięsa wieprzowego. Składniki: mięso indycze (UE), mięso wieprzowe, sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, stabilizatory: E450, E451, E452, E407; przeciwutleniacz: E301; wzmacniacz smaku: E621; regulatory kwasowości E331, E261, E326; białko wieprzowe, aromaty, substancja konserwująca: E250
.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Produkt gotowy do spożycia
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 653 kJ / 156 kcal;
Tłuszcz 7 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3 g,
Węglowodany 1,6 g,
w tym cukry 0,2 g,
Białko 22 g,
Sól 2,8 g,
INFORMACJA ALERGENNA
Nie zawiera
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770