SKŁADNIKI:
Składniki: boczek wieprzowy (95%), sól, substancje konserwujące: E326, E262, E250; cukier, przeciwutleniacz: E301
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Spożyć po obróbce termicznej, np. smażyć przez ok. 4 minuty na rozgrzanej patelni
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1286 kJ / 311 kcal;
Tłuszcz 27 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10,7 g,
Węglowodany 0,5 g,
w tym cukry 0,3 g,
Białko 16,4 g,
Sól 3,1 g,
INFORMACJA ALERGENNA
Brak
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770