Jogurt otrzymany z mleka z dodatkiem śmietanki wymieszanego z cukrem, poddanego procesowi pasteryzacji a następnie ukwaszonego przy pomocy bakterii jogurtowych. Po zadozowaniu wsadu owocowego na dno kubka a następnie jogurtu - produkt zapakowany w wysterylizowane plastikowe kubki. Na gotowy jogurt nałożony toper z musli typ Granola.
SKŁADNIKI:
jogurt 65% (mleko, śmietanka, mleko odtłuszczone zagęszczone cukier, żywe kultury bakterii jogurtowych),
wsad malinowy 22% (maliny 50%, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; koncentrat czarnej marchwi, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat),
musli typ Granola 13% (płatki owsiane, syrop (cukier, woda, syrop glukozowy, sól, miód), płatki pszenne, olej rzepakowy, chrupki pszenne [mąka pszenna (mąka pszenna, wapń, żelazo, niacyna, tiamina)], słodowana mąka pszenna, dekstroza, olej rzepakowy, ekstrakt słodowy jęczmienny),
wiórki kokosowe
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 637 kJ / 152 kcal,
tłuszcz - 5,8 g,
w tym kwasy nasycone - 3,8 g,
węglowodany - 21,5 g,
w tym cukry - 13,5 g,
białko - 2,9 g,
sól - 0,15 gBOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770