Naturalny jogurt BIO Bakoma jest idealnie gęsty. Delikatną konsystencję i niezwykły smak zawdzięcza pochodzeniu składników, które zostały przygotowane ze specjalną troską. Certyfikat BIO gwarantuje, że składniki te nie były genetycznie modyfikowane oraz nawożone sztucznymi środkami. Naturalny jogurt BIO Bakoma jest doskonałym dodatkiem do sałatek i sosów. Dobrze smakuje także spożywany samodzielnie lub z ulubionymi dodatkami. Zawiera żywe kultury bakterii, które wspomagają pracę jelit.
SKŁADNIKI:
mleko pasteryzowane Bio,
śmietanka pasteryzowana Bio,
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 275 kJ / 65 kcal,
tłuszcz - 2,0 g,
w tym kwasy nasycone - 1,4 g,
węglowodany - 7,0 g,
w tym cukry - 7,0 g,
białko - 4,8 g,
sól - 0,10 g,
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770