Jogurty Bakoma BIO, powstałe tylko ze składników posiadających certyfikat BIO, co jest gwarancją, że zostały przygotowane z produktów które uprawiano bez użycia nawozów sztucznych i pestycydów oraz owoców, które nie były genetycznie modyfikowane. SKŁADNIKI:
mleko pasteryzowane BIO,
morele 13% BIO,
cukier trzcinowy BIO,
śmietanka pasteryzowana BIO,
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 390 kJ / 93 kcal,
tłuszcz - 2,5 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,8 g,
węglowodany - 14,2 g,
w tym cukry - 13,3 g,
białko - 3,4 g,
sól - 0,08 g,BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770