Idealny do zastosowań w kuchni – do lekkich sałatek i dipów
Zwiększają poziom naturalnie występujących, korzystnych bakterii w organizmie, które wspomagają trawienie. Korzystnie wpływają na florę jelitową. Poprawiają komfort trawienny.
Pomagają utrzymać równowagę bakteryjną w jelitach i funkcje przewodu pokarmowego.
Normalizują perestaltykę jelit.
SKŁADNIKI:
mleko pasteryzowane,
żywe kultury bakterii jogurtowych
L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 253 kJ / 60 kcal,
tłuszcz - 2,8 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,7 g,
węglowodany - 5,2 g,
w tym cukry - 5,2 g,
białko - 3,6 g,
sól - 0,1 gBOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770